ទំពាស្ករកៅស៊ូមិនដុសធ្មេញប្រយ័ត្នពុកធ្មេញ

ស្ករ​កៅ​ស៊ូ​មាន​ជាតិ​ជី​អង្កាម​ជួយ​បន្ថយ​អាការៈ​សៀត​​ពោះ​ បើ​មាន​ការ​ទំពា​ស្ករ​កៅ​ស៊ូ​បន្ទាប់​​ពី​ការ​ទទួល​ទាន​អាហារ​រួច​ និង​ជួយ​បន្ថយ​ជាតិ​អាស៊ីដ​ច្រាល​ឡើង​បាន​។ ស្ករ​កៅ​ស៊ូ​ដែល​ជួយ​ឲ្យ​សុខភាព​ធ្មេញ​ល្អ គឺ​ស្ករ​កៅ​ស៊ូ​ប្រភេទ​ធម្ម​ជាតិ​គ្មាន​ជាតិ​ស្ករ​។
ការ​ទំ​ពា​​ស្ករ​កៅ​ស៊ូ​ជា​ប្រចាំ​ជួយ​បន្ថយ​អាការៈ​ពុក​ធ្មេញ​បាន​ ព្រោះ​ស្ករ​កៅ​ស៊ូជួយ​ទៅ​​ទាញ​យក​កម្ទេច​អាហារ​ចេញ​មក​។ ប៉ុន្តែ​ផ្ទុយ​ទៅ​វិញ​ប្រសិន​បើ​ទំ​ពាស្ករ​កៅ​ស៊ូ​មុន​ពេល​ចូល​គេង​ដោយ​មិន​បាន​ដុស​សម្អាត​ធ្មេញ​អាច​ប្រឈម​នឹង​ការ​ពុក​ធ្មេញ​បាន​៕

Popular Posts